ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ: Σε εξέλιξη η εκδήλωση που παραθέτει ο Κόλιν Στιούαρτ

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ: Σε εξέλιξη η εκδήλωση που παραθέτει ο Κόλιν Στιούαρτ

Άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας στο Λήδρα Πάλας η δεξίωση που παραθέτει ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του έτους, στην οποία συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ μετά των συζύγων τους.

Πρώτος στο Λήδρα Πάλας, γύρω στις 19:20 έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με την σύζυγό του, τους οποίους υποδέχθηκαν στον προαύλιο χώρο ο κ. Στιούαρτ και η σύζυγός του. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και ο κ. Τατάρ και η σύζυγός του. Ακολούθως οι τρεις στάθηκαν μπροστά στις κάμερες για την καθιερωμένη φωτογραφία.

Ακολούθησε σύντομη δήλωση του κ. Στιούαρτ και στη συνέχεια οι δύο ηγέτες μπήκαν εντός του κτιρίου του Λήδρα Πάλας για την δεξίωση.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους περιλαμβάνονται, εκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον κ. Τατάρ, μέλη της διπλωματικής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών.

H τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ηγέτες ήταν στις 28 περασμένου Ιουλίου στο ανθρωπολογικό εργαστήριο της ΔΕΑ.

Η συνάντηση γίνεται εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από τα ΗΕ της απεσταλμένης του ΓΓ για το Κυπριακό, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Μαρία Άνχελα Κουεγιάρ, πρώην ΥΠΕΞ της Κολομβίας.

Τόσο η ε/κ όσο και η τ/κ πλευρά έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονται επίσης νυν και πρώην Πρέσβεις, μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, πρόεδροι και μέλη των Τεχνικών Επιτροπών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top