Στο νοσοκομείο ζευγάρι μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Στο νοσοκομείο ζευγάρι μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Στις φλόγες τυλίχτηκε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Δελφών, στη Θεσσαλονίκη.

Για το περιστατικό, σύμφωνα με το thestival, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 19:40 και επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες.

Στο διαμέρισμα διαμένει ένας άνδρας και μία γυναίκα -πιθανότατα ζευγάρι- οι οποίοι πρόλαβαν και βγήκαν από τη φλεγόμενη κατοικία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».

Από τις φλόγες, η κατοικία υπέστη υλικές ζημιές.

Η επιχείρηση κατάσβεσης από την Πυροσβεστική έχει ολοκληρωθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE