Στο νοσοκομείο ζευγάρι μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Στο νοσοκομείο ζευγάρι μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Στις φλόγες τυλίχτηκε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Δελφών, στη Θεσσαλονίκη.

Για το περιστατικό, σύμφωνα με το thestival, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 19:40 και επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες.

Στο διαμέρισμα διαμένει ένας άνδρας και μία γυναίκα -πιθανότατα ζευγάρι- οι οποίοι πρόλαβαν και βγήκαν από τη φλεγόμενη κατοικία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».

Από τις φλόγες, η κατοικία υπέστη υλικές ζημιές.

Η επιχείρηση κατάσβεσης από την Πυροσβεστική έχει ολοκληρωθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.