Χριστιάνα Αριστοτέλους VS Βασιλική Χατζηαδάμου: Η αντιγραφή κάτω από τη μέση! (ΦΩΤΟ)

Χριστιάνα Αριστοτέλους VS Βασιλική Χατζηαδάμου: Η αντιγραφή κάτω από τη μέση! (ΦΩΤΟ)

Άρχισαν τα όργανα μεταξύ των δυο απογευματινών τηλεοπτικών εκπομπή του MEGA και του Sigma. «Το μάτι μας» έπιασε τις δυο παρουσιάστριες να αντιγράφει η μία την άλλη.

Χριστιάνα Αριστοτέλους και Βασιλική Χαζτηαδάμου είναι τα δυο κορίτσια που θα κονταροχτυπηθούν κατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, για την «κατάκτηση»  των τηλεθεατών της απογευματινής ζώνης.

Η μία δοκιμασμένη, ξανθιά και εκθαμβωτική αλά Ελένη Μενεγάκη και η άλλη «καθαρόαιμη»  μελαχρινή Κύπρια, με μία ασύλληπτη μεσογειακή ομορφιά, πιστή στην κυπριακή παράδοση,   υπόσχονται πολλά  στο τηλεοπτικό κοινό.

Εμφανισιακά μπορεί οι δυο παρουσιάστριες να απέχουν, όσο ο ουρανός από τη γη, οι εκπομπές τους όμως είναι ολόιδιες.

Και σαν να μη έφτανε αυτό της «τσακώσαμε» να φοράνε και τα ίδια ρούχα. Οκ, κορίτσια το εμπεδώσαμε φέτος θα φορέσουμε σκούρο τζιν σκισμένο στα γόνατα.

Η Χριστιάνα το φόρεσε τη Τρίτη, ενώ την επόμενη μέρα είδαμε το ίδιο παντελόνι να το φοράει η Βασιλική.

Λέτε να ανταλλάζουν ρούχα οι δυο τους και μας το έχουν για κρυφό;

Γράφει το Κοράκι 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE