Ελλάδα: Ακρωτηρίασαν από το ένα πόδι τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ελλάδα: Ακρωτηρίασαν από το ένα πόδι τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα των χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί.

Ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε ευθεία βολή από όπλο με ναυτική φωτοβολίδα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αμέσως μετά τον τραυματισμό του την περασμένη Πέμπτη, όπου παραμένει διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Υπενθυμίζεται πως βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων στο Ρέντη, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός, έφερε χθες στο φως το protothema.gr.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, οι χούλιγκαν έχουν μόλις επιτεθεί στους αστυνομικούς και επιστρέφουν πίσω στο γήπεδο, προκειμένου να χαθούν στο πλήθος. Ανάμεσα τους και ο 18χρονος, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και ομολόγησε πως ήταν αυτός που εκσφενδόνισε τη φωτοβολίδα που «καρφώθηκε» στον μηρό του νεαρού αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.