LIKE ONLINE

Μεγάλο μυστήριο: Επιβάτης πτήσης έφτασε από τη Δανία στις ΗΠΑ χωρίς... εισιτήριο και διαβατήριο

Μεγάλο μυστήριο: Επιβάτης πτήσης έφτασε από τη Δανία στις ΗΠΑ χωρίς... εισιτήριο και διαβατήριο

Οι αμερικανικές αρχές κατηγόρησαν απηύθυναν κατηγορίες σε άνδρα, ο οποίος αποβιβάστηκε χωρίς εισιτήριο ή διαβατήριο στο Λος Άντζελες έχοντας ξεκινήσει από τη Κοπεγχάγη.

Ο Σεργκέι Οτσιγκάβα, 46 ετών, είχε μαζί του ισραηλινή και ρωσική ταυτότητα, αλλά η υπηκοότητά του είναι προς το παρόν άγνωστη.

Οι αξιωματούχοι λένε μάλιστα ότι δεν προσπάθησε να κρυφτεί στο αεροπλάνο, αλλά αντίθετα συνομιλούσε με άλλους επιβάτες κατά τη διάρκεια του 12ωρου ταξιδιού.

Έχει δηλώσει αθώος και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο μέσα στον Δεκέμβριο.

Κατά την αφιξή του στο Λος Άντζελες στις 4 Νοεμβρίου, είπε αρχικά στους τελωνειακούς υπαλλήλους των ΗΠΑ ότι είχε αφήσει στο αεροπλάνο το διαβατήριό του, το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ. Ωστόσο, δεν βρέθηκε και κάποια κράτηση για πτήση προς τις ΗΠΑ ή ότι είχε ζητήσει βίζα για την είσοδό του.

Στις αρχές έλεγε ότι «μπορεί να είχα αεροπορικό εισιτήριο, αλλά δεν είμαι σίγουρος», αναφέρει το BBC. Πρόσθεσε ότι δεν θυμόταν πώς βρέθηκε στην πτήση της Scandinavian Airlines προς τις ΗΠΑ, εξηγώντας ότι δεν είχε κοιμηθεί για τρεις ημέρες, και δεν ήξερε πώς πέρασε από τον έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης.

Δεν είναι σαφές ούτε πώς βρέθηκε στη Δανία πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Ο ίδιος έλεγε ότι εργαζόταν «πριν από πολύ καιρό» ως οικονομολόγος στη Ρωσία.

Τα μέλη του πληρώματος δεν είχαν αντιληφθεί ότι πετούσαν με έναν επιπλέον επιβάτη μέχρι που επικοινώνησαν μαζί τους οι αρχές.

Πρόσθεσαν ότι «ζητούσε δύο μερίδες κατά τη διάρκεια κάθε γεύματος και κάποια στιγμή προσπάθησε να φάει σοκολάτα που ανήκε σε μέλη του πληρώματος καμπίνας». Αεροσυνοδός δήλωσε στις αρχές ότι ο άνδρας «προσπαθούσε να μιλήσει σε άλλους επιβάτες της πτήσης, αλλά οι περισσότεροι τον αγνοούσαν».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top