Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Μαχητικό αεροσκάφος βομβάρδισε εγκατάσταση εκτόξευσης ρουκετών και στρατιωτικές υποδομές αντιδρώντας σε εκτοξεύσεις ρουκετών και πυρά ολμοβόλων, ανέφερε η ισραηλινή ΠΑ μέσω X (του πρώην Twitter).
Ισραηλινά αεροσκάφη και άρματα μάχης έπληξαν επίσης θέσεις των συριακών ένοπλων δυνάμεων, ανταποδίδοντας πυρά, πρόσθεσε.
Η κλιμάκωση της έντασης στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ με τον Λίβανο, η σοβαρότερη μετά τον πόλεμο Ισραήλ/Χεζμπολά το 2006, εντείνει την ανησυχία για εξάπλωση του πολέμου που ξέσπασε την 7η Οκτωβρίου.
For the second time this week, Hezbollah launched several rockets toward Israel yesterday.
— Israel Defense Forces (@IDF) December 12, 2023
One being launched 130 meters from a .@UN compound, with additional launches toward Israel from the same area.
By continuing to fire from areas near U.N. compounds, Hezbollah… pic.twitter.com/69ngIeQEDN
Πηγή: ertnews.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις