Ψάχνουν 63χρονο για απάτη - Πήρε προκαταβολή για δήθεν αγορά διαμερίσματος

Ψάχνουν 63χρονο για απάτη - Πήρε προκαταβολή για δήθεν αγορά διαμερίσματος

Ένα πρόσωπο ηλικίας 63 ετών καταζητεί η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε από δύο πρόσωπα ηλικίας 67 και 70 ετών ότι μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου του 2022 και Δεκεμβρίου του 2023, 63χρονος τους απέσπασε χρηματικά ποσά με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα από τον 67χρονο φέρεται να απέσπασε 6.500 ευρώ ως προκαταβολή για δήθεν αγορά διαμερίσματος από εκποιήσεις σε καλύτερες τιμές.

Από τον 70χρονο φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό 5.000 ευρώ με την υπόσχεση ότι είχε πρόσβαση στην Αρχή Αδειών και ότι θα μπορούσε να του εξασφαλίσει άδεια χρήσης ταξί.

Και στις δύο περιπτώσεις κάτω από διάφορες προφάσεις φέρεται να είχε πείσει τους παραπονούμενους ότι θα διεκπεραίωνε τις πιο πάνω εργασίες αλλά έχει εξαφανιστεί και φέρεται να καταχράστηκε τα χρήματα που του έδωσαν.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται προς εντοπισμό του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.