Ιδιοκτήτης έκοψε ρεύμα και νερό σε μονογονιό με 2 ανήλικα για να την αναγκάσει να φύγει - Η επείγουσα έκκληση

Ιδιοκτήτης έκοψε ρεύμα και νερό σε μονογονιό με 2 ανήλικα για να την αναγκάσει να φύγει - Η επείγουσα έκκληση

Σύμφωνα με εθελοντική ομάδα, ιδιοκτήτης ακινήτου έκοψε ρεύμα και νερό σε μονογονιό μητέρα δυο ανηλίκων για να την εξαναγκάσει να παραδώσει το σπίτι.

Μέσα από την ανάρτηση του "For a better World", αναφέρεται ότι η μητέρα δεν έχει χρωστούμενα ενοίκια ή οφειλές.

Είναι λήπτρια Ε.Ε.Ε και ψάχνει να ενοικιάσει σπίτι στην περιοχή κοντά στο δημοτικό σχολείο του παιδιού της, καθώς δεν έχει οικονομική δυνατότητα για αυτοκίνητο. Στην ανάρτηση τονίζεται ότι το πρώτο ενοίκιο και ντεπόζιτο θα καταβληθεί από την αρμόδια κρατική υπηρεσία.

Επιπρόσθετα γίνεται έκκληση, για τρόφιμα και βρεφικές τροφές οι οποίες μπορούν να καταναλωθούν χωρίς επεξεργασία . Όπως επίσης ρουχισμό και άλλά είδη πρώτης ανάγκης, καθώς δεν υπάρχει ρεύμα και νερό.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE