Σκυλιά επιτέθηκαν και δάγκωσαν 16χρονη στο Ρέθυμνο

Σκυλιά επιτέθηκαν και δάγκωσαν 16χρονη στο Ρέθυμνο

Δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, που ήταν δεσποζόμενα, δάγκωσαν μία 16χρονη στον Εσταυρωμένο Ρεθύμνου, ωστόσο, όπως καταγγέλλεται, οι ιδιοκτητες τους, αντί να βοηθήσουν την ανήλικη, τα πήραν και εξαφανίστηκαν.

Η 16χρονη, όπως αναφέρει το cretalive.gr, μεταφέρθηκε από τους γονείς της στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Ρεθύμνου, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά πήρε εξιτήριο.

Η κοπέλα φέρεται να έχει καταγγείλει ότι το ζευγάρι είχε βγάλει βόλτα τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά του. Κάποια στιγμή ξέφυγαν από τον έλεγχο τους και επιτέθηκαν στην 16χρονη, την οποία δάγκωσαν.

Το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει έντρομο. Τελικά, οι ιδιοκτήτες καταγγέλλεται ότι μάζεψαν τα σκυλιά και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να βοηθήσουν την 16χρονη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετά την καταγγελία, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του ζώου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.