Διέρρηξε δωμάτιο ξενοδοχείου και τον... έκαψε το σήμα του κινητού - Συνελήφθη 43χρονος στη Λεμεσό

Διέρρηξε δωμάτιο ξενοδοχείου και τον... έκαψε το σήμα του κινητού - Συνελήφθη 43χρονος στη Λεμεσό

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής, καθώς επίσης και κλοπής αυτοκινήτου, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 43 ετών.

Της σύλληψης του 43χρονου, προηγήθηκε καταγγελία από 29χρονο, ότι χθες το πρωί, άγνωστοι διέρρηξαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει στη Λεμεσό και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, ο παραπονούμενος ενημέρωσε τα μέλη της Αστυνομίας, ότι μέσω ειδικής εφαρμογής, το τηλέφωνο του εξέπεμπε σήμα από συγκεκριμένη περιοχή της Λεμεσού.

Άμεσα μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου μετά από εξετάσεις, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα (δύο άντρες και μια γυναίκα).

Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, στις 2/12/2023.

Ως ύποπτος θεωρήθηκε ο 43χρονος, στην κατοχή του οποίου μετά από έρευνα, ανευρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό σε ξένο συνάλλαγμα, καθώς επίσης και προσωπικά έγγραφά του παραπονούμενου.

Ο 43χρονος συνελήφθη αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος.

Τα δύο άλλα πρόσωπα, ανακρίθηκαν γραπτώς χωρίς να προκύψει οτιδήποτε το επιλήψιμο εναντίον τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Όπλα είπα λέω 

Όπλα είπα λέω