Διέρρηξε δωμάτιο ξενοδοχείου και τον... έκαψε το σήμα του κινητού - Συνελήφθη 43χρονος στη Λεμεσό

Διέρρηξε δωμάτιο ξενοδοχείου και τον... έκαψε το σήμα του κινητού - Συνελήφθη 43χρονος στη Λεμεσό

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής, καθώς επίσης και κλοπής αυτοκινήτου, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 43 ετών.

Της σύλληψης του 43χρονου, προηγήθηκε καταγγελία από 29χρονο, ότι χθες το πρωί, άγνωστοι διέρρηξαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει στη Λεμεσό και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, ο παραπονούμενος ενημέρωσε τα μέλη της Αστυνομίας, ότι μέσω ειδικής εφαρμογής, το τηλέφωνο του εξέπεμπε σήμα από συγκεκριμένη περιοχή της Λεμεσού.

Άμεσα μέλη της ποδηλατικής Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου μετά από εξετάσεις, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα (δύο άντρες και μια γυναίκα).

Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, στις 2/12/2023.

Ως ύποπτος θεωρήθηκε ο 43χρονος, στην κατοχή του οποίου μετά από έρευνα, ανευρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό σε ξένο συνάλλαγμα, καθώς επίσης και προσωπικά έγγραφά του παραπονούμενου.

Ο 43χρονος συνελήφθη αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος.

Τα δύο άλλα πρόσωπα, ανακρίθηκαν γραπτώς χωρίς να προκύψει οτιδήποτε το επιλήψιμο εναντίον τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE