«Μίλησε» η νεκροτομή του 19χρονου Μιχάλη που «έσβησε» σε τροχαίο στα Περβόλια - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του 19χρονου Μιχάλη που «έσβησε» σε τροχαίο στα Περβόλια - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 19χρονου Μιχάλη Θεοδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου στα Περβόλια.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος του 19χρονου προήλθε από πολλαπλές κακώσεις αγγείων, ρήξη αορτής και κακώσεις ζωτικών οργάνων.

Υπενθυμίζεται ότι η θανατηφόρα σύγκρουση, σημειώθηκε γύρω στις 23:55, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου στα Περβόλια, έχοντας ως συνοδηγό μια 18χρονη και στο πίσω κάθισμα ακόμη μια 18χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε αρχικά σε πεζοδρόμιο, στη συνέχεια σε θάμνους και κατέληξε σε τοίχο παρακείμενου υπόγειου υποστατικού, όπου και αναποδογυρίστηκε.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις, η 18χρονη επιβάτιδα στο πίσω κάθισμα, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE