ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχθηκαν πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στην Αθήνα

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχθηκαν πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στην Αθήνα

Μάζη για τη ζωή του δίνει ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχθηκαν πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι σήμερα νωρίς το πρωί.

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν τρία άτομα, οι δύο εκ των οποίων είναι αδέρφια.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου διακομίστηκαν οι τρεις τραυματίες, ο ένας εκ των δύο αδελφών, είναι σε πολύ βαριά κατάσταση και υποβάλλεται άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι από νευροχειρουργούς.

gkazi_2
gkazi_1
gkazi_3
gkazi_4

Πολύ σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο αδελφός του, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως θα χρειαστεί πιθανότατα να υποβληθεί κι εκείνος σε χειρουργική επέμβαση για τα τραύματα που φέρει.

Σε σοβαρή κατάσταση είναι και ο τρίτος τραυματίας, για τον οποίο θεωρείται από την εικόνα του ότι πιθανόν θα αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή και δεν θα γίνει άμεσα χειρουργείο.

Και οι τρεις υποβάλλονται συνεχώς σε εξετάσεις ωστε να ακολουθήσουν μετά οι επείγουσες και αναγκαίες ιατρικές παρεμβάσεις.

Τι συνέβη

Περίπου στις 7 το πρωί άγνωστος ή άγνωστοι που βρίσκονται μέσα σε τζιπ, άνοιξαν πυρ έξω από το Club Escape, στην οδό Ιάκχου.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία έπεσαν τουλάχιστον 4 πυροβολισμοί και τραυματίστηκαν 3 άτομα, δύο από τα οποία αδέλφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα θύματα πυροβολήθηκαν σχεδόν εξ επαφής και ένα από αυτά φέρει βαρύ τραύμα στο κεφάλι.

Οι τρεις άνδρες που τραυματίστηκαν είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι. Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

gkazi-2
gkazi-mak3
gkazi-3
gkazi-4



Οι ηλικίες των θυμάτων είναι 33, 28 και 24 ετών. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Άγριος καβγάς πριν τους πυροβολισμούς

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται μία παρέα με έξι, επτά άνδρες από την Κρήτη οι οποίοι διασκέδαζαν στην περιοχή από νωρίς καθώς ένας εξ’ αυτών πρόκειται να παντρευτεί στις 29 Δεκεμβρίου.

Η παρέα πέρασε από διάφορα νυχτερινά καταστήματα και περίπου στις 3:00 πήγαν στο ένα κλαμπ. Κατά τις 6:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιακχου πλησίον από το κλαμπ Esqape.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λίγη ώρα αργότερα και ενώ δύο - τρία από τα άτομα αυτά έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί Range Rover. Το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός κατέβηκαν και τους προσέγγισαν.

Ένας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το ΥΔΕΖΙ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top