Περιστατικά που σοκάρουν: Παιδοκόμος χωρίς άδεια φαίνεται να κακοποιούσε βρέφη στη Λευκωσία

Περιστατικά που σοκάρουν: Παιδοκόμος χωρίς άδεια φαίνεται να κακοποιούσε βρέφη στη Λευκωσία

Καταγγελία εναντίον παιδοκόμου στη Λευκωσίας έχει στα χέρια της η Αστυνομία, η οποία φαίνεται να κακοποιούσε τρία βρέφη ηλικίας 19, επτά και έξι μηνών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η συγκεκριμένη παιδοκόμος ασκούσε παράνομα το επάγγελμα καθώς δεν είχε εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.

Εναντίον της παιδοκόμου υπήρξε ακόμη μια καταγγελία για κακοποίηση βρέφους , η οποία, όμως δεν προχώρησε με απόφαση της μητέρας. Επέλεξε να ενημερώσει σχετικά την Αστυνομία και να μετακινήσει το παιδί της.

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση στο ThemaOnline και με οδηγίες του Αρχηγού συστάθηκε ομάδα για διερεύνηση των υποθέσεων.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE