Φωτιά σε σχολείο: Στο κρατητήριο για 4 μέρες οι τρεις ανήλικοι – Φαίνεται να έριξαν και πέτρες σε τζάμια

Φωτιά σε σχολείο: Στο κρατητήριο για 4 μέρες οι τρεις ανήλικοι – Φαίνεται να έριξαν και πέτρες σε τζάμια

Στη σύλληψη τριών ανήλικων προσώπων, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη είσοδο, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και εμπρησμό.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, τα τρία ανήλικα πρόσωπα, τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα τετραήμερης κράτησης τους.

Υπενθυμίζεται πως, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για φωτιά σε σχολείο στη Λευκωσία.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για κατάσβεση της φωτιάς. Από τη φωτιά, προκλήθηκαν ζημιές σε αριθμό αιθουσών, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις πού έγιναν, διαπιστώθηκαν επίσης, ζημιές σε τζάμια, πιθανόν από ρίψη πετρών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.