ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Τι εκτιμούν οι αρχές για την αιματηρή επίθεση - Αναζητούν DNA των δραστών - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από τη σκηνή

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Τι εκτιμούν οι αρχές για την αιματηρή επίθεση - Αναζητούν DNA των δραστών - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από τη σκηνή

Άφαντοι μέχρι στιγμής παραμένουν οι δράστες της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων ηλικίας 24, 28 και 33 ετών, οι οποίοι δέχθηκαν πυροβολισμούς πυροβολισμούς.

@alert_news.gr το βίντεο με τον δράστη που πυροβόλησε τα τρία θύματα στο Γκάζι #γκαζι #πυροβολισμοι #πυροβολισμοι_γκαζι #οπλο #gkazi #gazi #pirovolismos #astynomia #αστυνομια #κρητικοι_πυροβολισμοι #τραυματιας #ανθρωποκτονια ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) - SoLaTiDo

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ένας από τους δράστες φέρεται να χειροδίκησε κατά τη διάρκεια λογομαχίας πριν μπει στο αυτοκίνητο και πυροβολήσει εν ψυχρώ τα θύματα δύο αδέρφια, ηλικίας 33 και 28 ετών και έναν 28χρονο φίλος τους από την Κρήτη.

Οι κάμερες ασφάλειας έχουν καταγράψει το όχημα, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Ήταν αγορασμένο με λίζινγκ και έφερε πινακίδες.

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου στο Γκάζι

Η παρέα των Κρητικών πέρασε από διάφορα νυχτερινά καταστήματα και περίπου στις 3:00 πήγαν στο ένα κλαμπ. Κατά τις 6:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιακχου πλησίον του κλαμπ Esqape.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λίγη ώρα αργότερα και ενώ δύο - τρία από τα άτομα αυτά έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί Range Rover. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα, πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός κατέβηκαν και τους προσέγγισαν. Ένας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας τραυματίας

Στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι τραυματίες που δέχθηκαν σφαίρες στο κεφάλι. Πρόκειται για δύο αδέρφια, 33 και 28 ετών, και για έναν 24χρόνο.

Ο 28χρονος- μάλιστα- χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: skai.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top