Έριχνε πυροτεχνήματα στο parking του γηπέδου Στέλιος Κυριακίδης - Χειροπέδες σε 20χρονο

Έριχνε πυροτεχνήματα στο parking του γηπέδου Στέλιος Κυριακίδης - Χειροπέδες σε 20χρονο

Στην σύλληψη 20χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κατοχής εκρηκτικών υλών και βία στα γήπεδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες Κυριακή στα πλαίσια του αγώνα Pafos FC- ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο εντοπίστηκαν στις 17:30 πρόσωπα να ρίχνουν πυροτεχνήματα από τον χώρο στάθμευσης, μπροστά από την κεντρική είσοδο του γηπέδου.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων εντοπίστηκε πρόσωπο το οποίο είχε στην κατοχή του πυροτεχνήματα τα οποία φέρεται να έριχνε. Στις 21:55 αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

Στο πλαίσιο των εξετάσεων του ΤΑΕ Λάρνακας σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUARAHMEDEMON, από το Μπαγκλαντες, προέκυψε μαρτυρία εναντίον αλλοδαπού άνδρα, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας.