Έριχνε πυροτεχνήματα στο parking του γηπέδου Στέλιος Κυριακίδης - Χειροπέδες σε 20χρονο

Έριχνε πυροτεχνήματα στο parking του γηπέδου Στέλιος Κυριακίδης - Χειροπέδες σε 20χρονο

Στην σύλληψη 20χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κατοχής εκρηκτικών υλών και βία στα γήπεδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες Κυριακή στα πλαίσια του αγώνα Pafos FC- ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο εντοπίστηκαν στις 17:30 πρόσωπα να ρίχνουν πυροτεχνήματα από τον χώρο στάθμευσης, μπροστά από την κεντρική είσοδο του γηπέδου.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων εντοπίστηκε πρόσωπο το οποίο είχε στην κατοχή του πυροτεχνήματα τα οποία φέρεται να έριχνε. Στις 21:55 αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.