ΠΑΡΑ-THEMA

Το ανακάτεμα της σούπας

Το ανακάτεμα της σούπας

Είναι εκπληκτικό και άκρως προσβλητικό αυτό που συμβαίνει με τις λεγόμενες συμμαχίες κομμάτων για τις τοπικές εκλογές. Αυτό το οποίο λένε και ξαναλένε ίσως για να το πιστέψουν οι ίδιοι( σαν το παραμύθι με τον Χότζα) ότι, όλα γίνονται για το "καλό" των τοπικών κοινωνιών, δεν το...μασάμε.

Τα παραδείγματα πολλά, σε διάφορους Δήμους, με το πιο πρόσφατο αυτό που συνέβη στον Δήμο Λευκωσίας, όταν έσκασε από το πουθενά το όνομα του Νίκου Τορναρίτη.

Τι και αν ο ίδιος ο ΔΗΣΥ διενήργησε δημοσκοπήσεις οι οποίες υποτίθεται θα δέσμευαν το κόμμα. Τις έβαλαν σε ένα συρτάρι και τώρα προσπαθούν να πείσουν όλους εκείνους που "πρώτευσαν" ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Πάντως οι πληροφορίες οι δικές μας λένε πως οι "Αντάρτες" ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την υποψηφιότητά τους. Ποιος τους μαζεύει!

Το ανακάτεμα της σούπας, συνεχίζεται και όλοι εμείς παρακολουθούμε μη ξέροντας εάν θα πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε.

Προσωπικά, έβαλα τα γέλια βλέποντας τον Βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου από τηλεοράσεως να προσπαθεί να μας πείσει με πολύ παραστατικό τρόπο μάλιστα, πως, "δεν υπάρχουν κομματικά μαγειρεία στα οποία κάποιοι είναι πάνω από μια κατσαρόλα και με την κουτάλα ανακατεύουν τη σούπα." Ο άνθρωπος, έδωσε την πραγματική εικόνα!

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top