Σε 9 μήνες θα γίνει ο γάμος που θα συζητά όλη η Κύπρος!

Σε 9 μήνες θα γίνει ο γάμος που θα συζητά όλη η Κύπρος!

Από την πρώτη μέρα, που βγήκε στη δημοσιότητα ο επικείμενος γάμος του Κύπριου συγγραφέα με τον εδώ και έξι χρόνια σύντροφό του, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και απασχόλησε κι άλλα Μέσα ενημέρωσης, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Ο Μάριος Φρίξου γνωρίζει πως έχει να αντιμετωπίσει πολλούς δράκους στη δική του ιστορία. Η απόφασή του να παντρευτεί τον -επί έξι χρόνια- σύντροφό του Φάνο Ελευθεριάδη προκάλεσε ήδη πολλές αντιδράσεις, αλλά ο ίδιος δεν πτοείται.

Ο Κύπριος συγγραφέας -και δεσμοφύλακας  μάλιστα ανήγγειλε σήμερα ότι σε 9 μήνες θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι με τον αγαπημένο του και ανυπομονεί για τη μέρα αυτή. Κυριολεκτικά αυτός ο γάμος θα ταρακουνήσει ολόκληρη την Κυπρο και ίσως φέρει την μεγάλη αλλαγή στο νησί μας, πράγμα για το οποίο ο Μάριος και ο Φάνος μάχονται αθόρυβα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*