ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για το Δήμο Λεμεσού ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Εξήγγειλε υποψηφιότητα για το Δήμο Λεμεσού ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (19/12/23) στο πλαίσιο Δημοσιογραφικής Διάσκεψης η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Χρίστου Μιχαηλίδη για τη, Δημαρχία Λεμεσού παρουσία Βουλευτών, Δημάρχων, εκπροσώπων κομμάτων και κινημάτων, προσωπικοτήτων του πολιτισμού, επιχειρήσεων και ευρύτερα της Λεμεσιανής κοινωνίας.

Ο κ. Χρίστος Μιχαηλίδης ανέδειξε την μακρόχρονη εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις γνώσεις και εμπειρίες του που τον καθιστούν ικανό να διαχειριστεί τον Δήμο και να διασφαλίσει μια βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία της Λεμεσού.

Ανέπτυξε το όραμα του για τη Λεμεσό και τους άξονες του στρατηγικού του προγράμματος με έμφαση την πρόταξη της Λεμεσού και των δημοτών της έναντι κομματικών και άλλων συμφερόντων. Ο κ. Μιχαηλίδης ανέδειξε τη σημασία της δημιουργίας ενός αισθήματος ασφάλειας για τους πολίτες, την ανάγκη εστίασης στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς του Δημότη, την διασφάλιση μιας υπεύθυνης πόλης με ευαισθησίες και φροντίδα για την Νεολαία, την Τρίτη Ηλικία και τις Ευάλωτες ομάδες. Μια πόλη, φιλική προς το περιβάλλον όπου ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξη θα συνυπάρχουν σε μια αειφόρο πορεία.

Ανέδειξε τον στρατηγικό στόχο της αριστείας υπηρεσιών και υποδομών και εξέφρασε τη δέσμευσή του για τη δημιουργία μιας πόλης που θα αντανακλά τις σύγχρονες ανάγκες και θα εξυπηρετεί τους δημότες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και όπου ο Δημότης θα έχει λόγο και συνεισφορά στην εξέλιξη της πόλης.

Μίλησε για την επιχειρηματική ανάπτυξη και πρωτιά της Λεμεσού καθώς και την μεγιστοποίηση της ενεργοποίησης των δημοτών και συντελεστών της πόλης.

Η παρουσίαση του κ. Χρίστου Μιχαηλίδη έκλεισε με το σύνθημα της εκστρατείας του: «Πάνω απο όλα η Λεμεσός!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτιαΣτα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στην υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ επικεντρώθηκε η συζήτηση Προέδρου ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, και του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top