ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Κίνηση ανθρωπιάς: Το νέο ξεκίνημα του Χρίστου και η αγάπη που έλαβε από τους συναδέλφους του - «Εγώ σε αποδέχομαι λεβέντη μου»

Κίνηση ανθρωπιάς: Το νέο ξεκίνημα του Χρίστου και η αγάπη που έλαβε από τους συναδέλφους του - «Εγώ σε αποδέχομαι λεβέντη μου»

Για το νέο του ξεκίνημα μίλησε στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Ενημέρωση», ο Χρήστος Μαρτασίδης, ο οποίος μίλησε στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κωφοί συνάνθρωποι μας, στο να βρουν ένα χώρο εργασίας όπου θα μπορούν να εργάζονται και να γίνονται αποδεκτοί.

Όπως είπε ο Χρήστος με τη βοήθεια διερμηνέα, μετά την προβολή του επεισοδίου της εκπομπής «Κάρμα», ο εργοδότης του, Μάριος Χρίστου, ήρθε σε επαφή μαζί του και του πρόσφερε δουλεία στο πρατήριο καυσίμων που έχει στη Λακατάμεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο κ. Χρίστου σε ανάρτηση που είχε κάνει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να βρει τον Χρήστο και να έρθει σε επαφή μαζί του είχε γράψει ότι, «αν τον γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ όπως με φέρει σε επαφή μαζί του διότι μπορώ και θέλω να του προσφέρω δουλειά στο πρατήριο μου στη Λακατάμεια. Εγώ σε αποδέχομαι λεβέντη μου».

«Νιώθω ικανοποίηση που βρήκα δουλειά, γιατί μέχρι τώρα έψαχνα και δεν έβρισκα», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος προσθέτοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος και ότι οι συνάδελφοι του τον έχουν αποδεχτεί.

Ερωτηθείς εάν του αρέσει η δουλεία του, ο Χρήστος απάντησε πως νιώθει άνετα και είναι πολύ χαρούμενος.

Σε μήνυμά του προς τον υπόλοιπο κόσμο ο Χρήστος είπε ότι, «όλοι οι κωφοί που έχουν πρόβλημα να βρουν δουλειά και βρίσκουν κλειστές πόρτες, μπορούν τώρα πιο εύκολα να βρουν δουλειά και ζητούμε ισότητα σε αυτό τον τομέα».

Μιλώντας με τη σειρά του ο Μάριος Χρίστου ανέφερε πως, «με τον ερχομό του Χρήστου στην οικογένειά μας εδώ στο πρατήριο, έχει περάσει με επιτυχία μια εκπαίδευση που του έγινε για τις εργασίας του και θέλω να ευχαριστήσω την ΕΚΟ Κύπρου που αγκάλιασε τη πράξη μου και έχουν ληφθεί διάφορα μέτρα ασφαλείας για να μπορεί ο Χρίστος να μεταβαίνει με ασφάλεια στο πρατήριο».

Ερωτηθείς για τον τρόπο που επικοινωνεί με τον Χρήστο, ο κ. Χρίστου απάντησε πως, «επικοινωνούμε με την καρδιά. Δεν είναι δύσκολο, μαθαίνω από τον Χρήστο, όλοι μας εδώ, τον έχουμε αγκαλιάσει και είμαστε δίπλα του. Είναι άψογος και πολύ συνεπής», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top