Αναστάτωση εντός λεωφορείου: Μαθητής επιχείρησε να πυρπολήσει καρέκλα

Αναστάτωση εντός λεωφορείου: Μαθητής επιχείρησε να πυρπολήσει καρέκλα

Νέο περιστατικό με νεαρό που αναστάτωσε όσους ήταν εντός σχολικού λεωφορείου, ο οποίος επιχείρησε να κάψει καρέκλα.

Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Δημοσίων Επιβατικών Μεταφορών, Ανδρέα Νικηφόρου, ο μαθητής χρησιμοποίησε αναπτήρα τύπου φλογοβόλο.

Όπως ανάφερε ο κ. Νικηφόρου, σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την μυρωδιά σταμάτησε και ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία.

Τόνισε επίσης ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ευτράπελο στην συγκεκριμένη διαδρομή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE