ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΕΔΕΜ Ιατρικού Κέντρου και προσφορά ενός οχήματος για τις ανάγκες του ΠΑΣΥΚΑΦ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΕΔΕΜ Ιατρικού Κέντρου και προσφορά ενός οχήματος για τις ανάγκες του ΠΑΣΥΚΑΦ

Στην προσφορά ενός οχήματος, υπό τη μορφή δωρεάς, για τις ανάγκες του ΠΑΣΥΚΑΦ, προχώρησε χθες Τετάρτη 20/12/23 το ΕΔΕΜ Ιατρικό Κέντρο, στα πλαίσια μίας εκδήλωσης προσφοράς για τους ασθενείς με εμπειρία καρκίνου.

Το ΕΔΕΜ Ιατρικό Κέντρο, φόρεσε τα γιορτινά του και διοργάνωσε ένα φιλανθρωπικό παζαράκι εντός του νοσηλευτηρίου, όλα τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την περαιτέρω ενίσχυση του Συνδέσμου.

Παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητο, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ,Νικόλας Φιλίππου, έκανε λόγο για μία σύμπραξη αγάπης που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, μεταξύ του Ιατρικού Κέντρου και του ΠΑΣΥΚΑΦ, με την παραχώρηση 12 συνολικά κλινών από πλευράς του νοσηλευτηρίου για την παροχή υπηρεσιών ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς με εμπειρία καρκίνου.

Ευχαριστώντας διεύθυνση και το προσωπικό του ΕΔΕΜ Ιατρικού Κέντρου για την ολιστική προσφορά τους, ο κύριος Φιλίππου δήλωσε χαρακτηριστικά, «Βλέπουμε αυτή την αγάπη να ξεχειλίζει. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας το εισπράττουμε από τους ασθενείς και τις οικογένειες τους. Υπάρχει και ένα εξαιρετικό κέντρο αποκατάστασης και εμείς ως ΠΑΣΥΚΑΦ, είμαστε περήφανοι για αυτή τη συνεργασία που ξεκινήσαμε», κατέληξε.

Το αυτοκίνητο παρέδωσε εκ μέρους του ΕΔΕΜ Ιατρικού Κέντρου ο κύριος Αντώνης Δημητρίου, ο οποίος εξήρε το έργο που επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ για τους ασθενείς, δίνοντας τους όπως είπε, «δύναμη και ψυχή, αφού ο καρκίνος είναι ένας αγώνας που μπορεί να κερδηθεί και ο ΠΑΣΥΚΑΦ είναι ο πρώτος που στέκεται δίπλα από τους ασθενείς και τις οικογένειες τους».

Στο μαγευτικό σκηνικό που στήθηκε στην είσοδο του ιατρικού Κέντρου, ξεχείλιζε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, με Χριστουγεννιάτικους χορούς και τραγούδια, γλυκά εδέσματα των ημερών, ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί, ενώ δεν έλειψαν και τα παιχνίδια για τα παιδιά, όπως φουσκωτά και face painting.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους τοπικοί παράγοντες της Λάρνακας, εκπρόσωποι κομμάτων και πλήθος κόσμου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top