Θανατηφόρο τροχαίο στον Πωμό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 28χρονου Λάμπρου - Όσα κατέδειξε

Θανατηφόρο τροχαίο στον Πωμό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 28χρονου Λάμπρου - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Λάμπρου Ανδρέου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/12) στον Πωμό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος του 28χρονου Λάμπρου επήλθε από διατομή θωρακικής αορτής συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. 

Υπενθυμίζεται ότι, η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 6.30π.μ. της Τετάρτης (20/12), σε δασικό δρόμο, στα όρια του χωριού Πωμός. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο, που οδηγούσε 33χρονος και στο οποίο επέβαιναν οι δύο 28χρονοι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα και να προσκρούσει σε δέντρο.

Από τη σύγκρουση ο 28χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι άλλοι δύο επιβάτες του οχήματος. Ο 33χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 28χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Η Τροχαία Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Φωτογραφία από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE