ΔΙΕΘΝΗ

Ακυρώσεις πτήσεων τα Χριστούγεννα στο Ηνωμένο Βασίλειο θα προκαλέσει η καταιγίδα Πία

Ακυρώσεις πτήσεων τα Χριστούγεννα στο Ηνωμένο Βασίλειο θα προκαλέσει η καταιγίδα Πία

Ταξιδιωτικό χάος αναμένεται να φέρει στο Ηνωμένο Βασίλειο τα Χριστούγεννα η καταιγίδα Πία. Ακυρώσεις πτήσεων και διακοπή των δρομολογίων των τρένων ενόψει των Χριστουγέννων είναι πιθανόν προειδοποιεί η μετεωρολογική υπηρεσία καθώς η καταιγίδα Πία θα χτυπήσει σήμερα τα μεσάνυχτα με ανέμους ταχύτητας 80 μίλια/ώρα στη Σκωτία και σε περιοχές της Αγγλίας.

Η Network Rail ακύρωσε πολλά δρομολόγια στη Σκωτία το πρωί της Πέμπτης καθώς το προσωπικό ελέγχει τις γραμμές για τυχόν ζημιές.

Η British Airways ακύρωσε ήδη 20 πτήσεις εσωτερικού και ευρωπαϊκών προορισμών από και προς το Λονδίνο Χίθροου, συμπεριλαμβανομένων από και προς το Άμστερνταμ.

Ένας εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε: «Λόγω των ισχυρών ανέμων που προβλέπονται ως μέρος της καταιγίδας Πια, έχουμε κάνει ορισμένες προσαρμογές στο πρόγραμμα μας και οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά για να επαναφέρουν τα ταξίδια σε τροχιά το συντομότερο δυνατό».

Ηδη βρίσκονται επί ποδός ομάδες στη Σκωτία και σε άλλες περιοχές για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ζημιά στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας που μπορεί να προκληθεί από την καταιγίδα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top