Πάτρα: Στο νοσοκομείο 47χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε πλατεία

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 47χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε πλατεία

Σκληρό σκηνικό βίας εξελίχθηκε σε πλατεία της Πάτρας, με έναν άντρα να εντοπίζεται αιμόφυρτος από περαστικούς. Είχε προηγηθεί άγριος ξυλοδαρμός, με τους δράστες να αφήνουν το θύμα τους αιμόφυρτο στο σημείο και να απομακρύνονται. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως είχε σπάσει το χέρι του και είχε τραύματα στο κεφάλι, από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Εντοπίστηκε από περαστικούς
Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος από περαστικούς λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Ανδρούτσου στην περιοχή του Βλατερού στην Πάτρα.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ καθώς και η Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άνδρας είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι, ενώ είχε σπάσει και το χέρι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thebest.gr, πρόκειται για 47χρονο, ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE