Καλύβια: «Μας κακοποιούσε, δεν άντεξα», φέρεται να είπε ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Καλύβια: «Μας κακοποιούσε, δεν άντεξα», φέρεται να είπε ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Οικογενειακή τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής (22/12/2023) στα Καλύβια όπου ένας 16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός, αφού διαπληκτίστηκε με τον 71χρονο πατέρα του, πήρε ένα μαχαίρι και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε τη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της κάλεσε την Αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Κατά πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του με τον μεγαλύτερο αδερφό του είχαν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά επί σειρά ετών από το θύμα.

«Δεν άντεξα» φέρεται να υποστήριξε ο νεαρός ενώ σημειώνεται ότι η μητέρα με τον αδερφό του διέμεναν σε άλλο σπίτι από τον ίδιο και τον 71χρονο.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE