ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει
Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κ. Σουτζιή αναφέρεται στην ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας των δημοτών των Πολεμιδιών, «διεκδικώντας δυναμικά κονδύλια, πετυχαίνοντας δίκαιη και ορθολογιστική οργάνωση και αξιοποίηση των πόρων και των υπηρεσιών του δήμου, υιοθετώντας στόχους που να απαντούν στις σύγχρονες προκλήσεις».
«Η νέα δημοτική αρχή πρέπει να εδραιώσει ένα ισχυρό δίκτυο αλληλεπίδρασης με όλες τις συνοικίες» αναφέρει, μεταξύ άλλων. Λέει δε ότι καταθέτει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της, «ως συνειδητή πράξη για εμβάθυνση του πλουραλισμού και της δημοκρατίας κι ως αφετηρία για αντίσταση και αγώνα για τη ζωή που μας αξίζει».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις