Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Ο 35χρονος, που είναι αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής μετά από τροχαίο. Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε ενώ το ΙΧ υπέστη υλικές ζημιές. Το αλκοτέστ έδειξε όριο άνω του επιτρεπτού και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του ΚΟΚ. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων, όμως, ο οδηγός φέρεται πως αναζητούνταν για υπόθεση εμπορίας ανθρώπων. Πρόκειται για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης στης 12χρονης στον Κολωνό.
Οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης, ο Ηλίας Μίχος και η μητέρα της 12χρονης θα καθίσουν στο εδώλιο για βαριά αδικήματα που αφορούν σεξουαλική βία και εκπόρνευση ανήλικου.
Ο οδηγός του ΙΧ θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή Αθηνών.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




