Ιωάννινα: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος πυροσβέστης

Ιωάννινα: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος πυροσβέστης

Στο πένθος βυθίστηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων από τον άδικο χαμό 45χρονου πυροσβέστη που το πρωί έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα .

Ο 45χρονος τελείωσε τη βάρδια του στην Κόνιτσα και επέστρεφε στο σπίτι του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην περιοχή Βίγλα το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε πλαγιο-μετωπικα με άλλο ΙΧ. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον συνάδελφο τους δυστυχώς νεκρό, ενώ από το δεύτερο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν οι τρείς επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σήμερα (23-12-2023) το πρωί στο 43ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος και επέβαιναν ακόμη δύο άτομα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου και τον τραυματισμό των υπολοίπων. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Δυο πρόσωπα καταζητούνται σε σχέση με την δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο, κατά την διαδικασία προσαγωγής 51χρονου υπόπτου και την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 44χρονου, πρώτου ύποπτου και ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών.

BEST OF TOTHEMAONLINE