LIKE ONLINE

Oι 10 πιο δημοφιλείς σεξουαλικοί όροι που θα βρίσκετε μπροστά σας το 2024

Oι 10 πιο δημοφιλείς σεξουαλικοί όροι που θα βρίσκετε μπροστά σας το 2024

Ο sex & relationship expert Rachel Thompson, αποκάλυψε τους πιο δημοφιλείς όρους σεξ του 2023 που θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται το 2024. Μπορεί να τους έχετε ακούσει, αλλά ξέρετε και τι σημαίνουν;

Η ανάλυση 160 εκατομμυρίων αναζητήσεων στη Google κατέδειξε την ανάπτυξη και την πτώση σε περισσότερες από 100 βασικές kinky λέξεις τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι πέντε λέξεις με τις υψηλότερες τάσεις περιελάμβαναν «findom» – οικονομική κυριαρχία, όπου κάποιος κερδίζει ευχαρίστηση από τον έλεγχο των οικονομικών του άλλου, και «thirst trap» – όπου κάποιος δημοσιεύει περιεχόμενο με την πρόθεση να είναι επιθυμητός. Αλλά ο πιο δημοφιλής όρος αναζήτησης ήταν «gooning» – η πράξη της επίτευξης παρατεταμένης διέγερσης μέσω αισθητηριακής υπερφόρτωσης, που συχνά περιλαμβάνει υπνωτικά ερεθίσματα.

H έρευνα, η οποία συντάχθηκε από τη Rachel Thompson, μια κορυφαία ειδικό σεξ και σχέσεις μετά την παραγγελία της Sensuali μιας sex positive ενημερωτικής πλατφόρμας, έδειξε επίσης ότι η λέξη «dogging» ήταν σε παρακμή τα τελευταία πέντε χρόνια ως στροφή, με τις αναζητήσεις για «foreplay» να δείχνουν η πιο δραματική πτώση την ίδια περίοδο.

Το «spanking» μειώθηκε κατά 33%, το «dogging» μειώθηκε κατά 34% και το «bondage» μειώθηκε κατά 36%.

Η αναφορά δημιουργήθηκε μέσω της ανάλυσης περισσότερων από 100 από τις πιο δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το kink και έχουν συνδεθεί με δεδομένα αναζήτησης Google και πληροφορίες από το Instagram, το TikTok, το Facebook και το Twitter/X τα τελευταία πέντε χρόνια. Τα δεδομένα υποδηλώνουν ένα ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο σεξουαλικών προτιμήσεων, τροφοδοτούμενο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις αλλαγές μεταξύ των γενεών.

Αποκαλύπτεται επίσης, ένα εντελώς νέο σεξουαλικό λεξιλόγιο που έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο για να παρακάμψει τη λογοκρισία, που ονομάστηκε «the sexicon» ή «algospeak». Νεολογισμοί όπως το seggs (αντί του sex), το corn (αντί του porn), η mascara (αντί του sexual partner) και accountant (αντί του sex worker) έχουν εμφανιστεί, επιτρέποντας στους δημιουργούς περιεχομένου να παρακάμπτουν τα αλγοριθμικά φίλτρα σε ιστότοπους όπως το TikTok και το Instagram, τα οποία καταπολεμούν υπερβολικά σεξουαλικό περιεχόμενο.

Ακολουθούν οι 10 πιο δημοφιλείς όροι που θα δούμε ακόμα παραπάνω το 2024:

1/ Gooning: Επίτευξη παρατεταμένης διέγερσης μέσω αισθητηριακής υπερφόρτωσης, που συχνά περιλαμβάνει υπνωτικά ερεθίσματα. Eπίσης ο όρος χρησιμοποιείται για τον παρατεταμένο αυνανισμό, την παύση του λίγο πριν τον οργασμό και την επανεκκίνηση.
2/ Femboy: Άνδρες ή non binary άτομα που παρουσιάζονται με θηλυκούς τρόπους.
3/ Thirst Trap: Δημοσίευση δελεαστικού-sexy περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσει κάποιος την προσοχή ή την επιβεβαίωση.
4/ Throuple: Μια ρομαντική σχέση που περιλαμβάνει τρία άτομα.
5/ Edging: Σκόπιμη καθυστέρηση του οργασμού για παράταση της σεξουαλικής ευχαρίστησης.
6/ Findom: Οικονομική κυριαρχία, όπου κάποιος κερδίζει ευχαρίστηση από τον έλεγχο των οικονομικών του άλλου.
7/ Shibari: Η περίπλοκη τέχνη της ιαπωνικού δεσίματος με σχοινί.
8/ OWO: Ένα emoticon που αντιπροσωπεύει μια έκπληκτη ή περίεργη έκφραση προσώπου.
9/ Pegging: Σεξουαλική πρακτική όπου μια γυναίκα χρησιμοποιεί ένα strap- on για να διεισδύσει πρωκτικά σε έναν άνδρα σύντροφο.
10/ Vore: Φετίχ που περιλαμβάνει τη φαντασίωση να καταναλωθείς ή να καταναλώσεις ένα άλλο ον.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top