ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα κάνεις ρεβεγιόν σε εστιατόριο; Πόσο κοστίζει και ποια κέντρα έχουν την «τιμητική» τους - Τι πρέπει να προσέξεις

Θα κάνεις ρεβεγιόν σε εστιατόριο; Πόσο κοστίζει και ποια κέντρα έχουν την «τιμητική» τους - Τι πρέπει να προσέξεις

Με γιορτινή διάθεση κινούνται τα κέντρα αναψυχής αφού αρκετοί έκλεισαν θέσεις για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μιλώντας με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ), Νεόφυτος Θρασυβούλου, ανέφερε ότι παρατηρείται αρκετό ενδιαφέρον, ωστόσο κυρίως από την νεολαία.

«Περισσότερο ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει στις νέες ηλικίες, σε νέους και φοιτητές. Στις ηλικίες άνω των 50 ούτε το 20% δεν φαίνεται να προσελκύουμε ωστόσο η νεολαία μέχρι τα 50 φαίνεται ότι διακινείτε κανονικά», επεσήμανε, τονίζοντας ότι αυτό το φαινόμενο έχει διαφανεί τα τελευταία χρόνια λόγω της μείωσης στην κίνηση των μεγαλύτερων ηλικιών.

Αναφορικά με τις κρατήσεις ανά επαρχία, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε ότι οι περισσότερες παρατηρούνται στη Λευκωσία και στη Λεμεσό ενώ μετά ακολουθούν Λάρνακα και Πάφος, με την επαρχία Αμμόχωστου να σημειώνει το λιγότερο ενδιαφέρον.

Τα μαγαζιά που έχουν την «τιμητική» τους – Τι πρέπει να προσέξεις

Την ίδια στιγμή, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε ότι οι κρατήσεις στα κέντρα με μουσική είναι αυτές που είχαν παρατηρήσει καθημερινή αύξηση.

Από πλευράς του ο Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), Φάνος Λεβέντης ανέφερε ότι περισσότερο ενδιαφέρον υπάρχει για τα κέντρα που προσφέρουν φαγητό και δείπνο, ωστόσο τόνισε ότι οι καταναλωτές πρέπει να προσέξουν ώστε να ενημερώνονται ακριβώς για το τί περιλαμβάνει η τιμή που καλούνται να πληρώσουν.

«Οι τιμές που προσφέρονται από τα κέντρα εστίασης είναι πολύ λογικές, αλλά η επιλογή του κόσμου δεν έχει να κάνει μόνο με την τιμή αλλά και τι περιλαμβάνει. Οπότε είναι σημαντικό να διερευνούν οι πελάτες, να εξακριβώνουν τι καλούνται να πληρώσουν, για παράδειγμα ποιο και τι είναι το φαγητό, οι ποσότητες, το ποτό, αν έχει μουσική, το πρόγραμμα κτλ. και μετά να κάνουν κράτηση. Όσο πιο πολλές πληροφορίες συλλέξουν, τόσο πιο καλά τα πράγματα», πρόσθεσε.

Πόσο κοστίζει το ρεβεγιόν

Όσο αφορά τις τιμές για τα ρεβεγιόν, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε ότι είναι συγκρατημένες και κυμαίνονται ανάλογα με το μενού και την διασκέδαση που παρέχεται.

«Ξεκινούν από τα 20 ευρώ και μπορεί να πάνε μέχρι τα 50 ευρώ. Από εκεί και πέρα έχουμε και λίγες συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου υπερβαίνουν τα 50 ευρώ», σημείωσε.

Από πλευράς του ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι το ρεβεγιόν σε μια ταβέρνα με πολύ καλό φαγητό, μουσική και ποτό αναμένεται να κοστίσει 50 ευρώ το άτομο

«Από εκεί και πέρα τα δείπνα μόνο μπορεί να είναι ακριβότερα. Τιμές υπάρχουν για όλα τα οικονομικά δεδομένα», είπε καταληκτικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top