ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιχειρηματικό δείπνο ΕΒΕΛ με τον Οίκο Standard & Poor’s

Επιχειρηματικό δείπνο ΕΒΕΛ με τον Οίκο Standard & Poor’s

Τους προβληματισμούς και τις θέσεις τους για την επόμενη μέρα της κρίσης, για το μέλλον της ευρωζώνης και γενικά για την πορεία της ευρωπαϊκής και διεθνούς οικονομίας ανέπτυξαν κορυφαία στελέχη του Οίκου Αξιολόγησης Standard & Poor’s, σε εκδήλωση με θέμα «Eurozone Sovereign Ratings: After the storm…» που οργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕΛ).

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο  Marko Mrsnik, Διευθυντής και ο Frank Gill, Ανώτερος Διευθυντής της Standard & Poor’s Sovereign Ratings. Ο Marko Mrsnik είναι ο επικεφαλής αξιολόγησης της Κύπρου στην Standard & Poor’s.

Σε καλωσόρισμα του στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Στέλιος Αναστασιάδης ανάφερε ότι στη σημερινή οικονομική πραγματικότητα ο ρόλος και η επιρροή των διεθνών οίκων αξιολόγησης είναι πολύ σημαντικός, αφού με τις αξιολογήσεις τους επηρεάζουν τη θετική ή όχι εικόνα των επενδυτών, αλλά και ευρύτερα της κοινής γνώμης για επιχειρήσεις, για οργανισμούς ακόμα και για κράτη.

Ολοκληρώνοντας το χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λευκωσίας είπε ότι το ΕΒΕΛ προγραμματίζει κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις για άλλα θέματα ευρύτερου δημόσιου ενδιαφέροντος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι κομμάτων, κρατικοί αξιωματούχοι και μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών και άλλων ενδιαφερόμενων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Νέα αποκάλυψη: Το Ισραήλ γνώριζε δύο εβδομάδες πριν από την εισβολή της Χαμάς την ύπαρξη σχεδίου επίθεσης

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Ανδρέας Λέοντας: Βάφτισε τον δεύτερο γιο του στην Παναγία της Τήνου - Φωτογραφίες



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top