Στο τραπέζι το χαλλούμι - Συνάντηση με τους τυροκόμους θα έχει ο ΠτΔ

Στο τραπέζι το χαλλούμι - Συνάντηση με τους τυροκόμους θα έχει ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα έχει ο σύνδεσμος τυροκόμων στις 4 Ιανουαρίου 2024.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η συνάντηση ορίστηκε για το απόγευμα εκείνης της ημέρας με αντικείμενο την συμφωνία για το χαλλούμι στην οποία αντιδρούν οι τυροκόμοι.

Σημειώνεται ότι ο Σύνδεσμος ζητεί την άρση του διατάγματος 332/2023 της 20ης Οκτωβρίου, που αφορά την ποσόστωση αιγοπρόβειου γάλακτος στην παραγωγή μείγματος χαλλουμιού και γι’ αυτό εξήγγειλε ότι από 1/1/2024 τα μέλη του δε θα δεσμεύονται από το πλαίσιο συμφωνίας της 22ας Ιουλίου 2022, ενώ από τις 10/1/2024 θα προχωρήσουν σε κλείσιμο των τυροκομείων τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE