Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα – Έχασε τη ζωή του 36χρονος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα – Έχασε τη ζωή του 36χρονος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, έχασε τη ζωή του ο 36χρονος.

Πρόκειται για τον Sviatoslav Suprun από την Ουκρανία, κάτοικος Κύπρου.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 36χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε την έλεγχο της και αφού προσέκρουσε σε κτιστή διαχωριστική νησίδα, εισήλθε εντός του κυκλικού κόμβου όπου ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής, ο οποίος να σημειωθεί, έφερε προστατευτικό κράνος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE