LIKE ONLINE

Αυτές είναι οι 10+1 ταινίες που θα σε βάλουν σε mood… Χριστουγέννων

Αυτές είναι οι 10+1 ταινίες που θα σε βάλουν σε mood… Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη και εορταστική περίοδος της χρονιάς. Από αυτή τη γιορτή δεν μπορούν να λείπουν φυσικά οι ταινίες.

Ασχέτως με το πόσο «φίλος» είναι ο καθένας μας με τις ταινίες, πάντα υπάρχουν εκείνες που σε ταξιδεύουν πίσω στην παιδική σου ηλικία και που σου φέρνουν όμορφες αναμνήσεις.

Πάμε μαζί να δούμε 10+1 ταινίες που θα σε βάλουν σε mood Χριστουγέννων για φέτος.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα

1) Merry Happy Whatever - Χριστούγεννα Ό, τι να 'ναι

Η υπόθεση σε στυλ «Meet the Parents» βρίσκει την Emmy Quinn (Bridgit Mendler) να επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι στη Φιλαδέλφεια για 10 ημέρες την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ένα νέο φίλο (τον Matt του Brent Morin), ο οποίος είναι μουσικός και δεν φαίνεται να κερδίζει τη συμπάθεια του πατέρα της.

2) Love Hard

Σε αυτή την ταινία, μία αρθρογράφος η οποία είναι άτυχη στον έρωτα και ζει στο Λος Άντζελες γράφει ιστορίες για τα ραντεβού που βγαίνει με άντρες που γνωρίζει μέσω εφαρμογών στο Internet. Κάποια στιγμή γνωρίζει διαδικτυακά έναν τύπο από την Ανατολική Ακτή, και αποφασίζει να του κάνει έκπληξη τα Χριστούγεννα και να τον συναντήσει από κοντά. Τελικά, ανακαλύπτει ότι την έχει εξαπατήσει.

Στην πραγματικότητα, αυτός που «ερωτεύτηκε» ζει στην ίδια πόλη και ο τύπος που την κορόιδεψε προσφέρεται να τους γνωρίσει αν εκείνη παριστάνει την κοπέλα του την περίοδο των γιορτών.

3) Στον Ρυθμό των Χριστουγέννων - Holiday Rush

Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix «Holiday Rush» ακολουθεί τον δημοφιλή ραδιοφωνικό DJ της Νέας Υόρκης Rush Williams (Romany Malco), έναν χήρο πατέρα που κακομαθαίνει τα τέσσερα παιδιά του από τότε που έχασαν τη μητέρα τους (La La Anthony), σε σημείο που αυτά δεν εκτιμούν πλέον αυτά που έχουν το προνόμιο να έχουν.

Όταν ο Rush χάνει τη δουλειά του, η παραγωγός του Roxy Richardson (Sonequa Martin-Green) καταστρώνει ένα σχέδιο για να τον βοηθήσει να αγοράσει έναν άλλο ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μειώσει τα έξοδά του και να κάνει την οικογένειά του να αποδεχτεί μια πιο απλή ζωή.

Και παρόλο που υπάρχου πολλές αλλαγές, τους επιτρέπει να επανασυνδεθούν και τους φέρνει πιο κοντά από ποτέ, καθώς μαθαίνουν ότι το αληθινό πνεύμα των γιορτών προέρχεται από το να έχεις γύρω σου αυτούς που αγαπάς.

4) Τα χρονικά των Χριστουγέννων - The Christmas Chronicles

Αυτή η ιστορία των Matt Lieberman και David Guggenheim αξίζει σίγουρα την προσοχή σου, αφού την πρώτη κιόλας εβδομάδα διάθεσης της στους χρήστες του Netflix το 2018, είχε ξεπεράσει τις 20 εκατομμύρια θεάσεις.

Δύο παιδιά στη Μασαχουσέτη προκαλούν κατά λάθος τη συντριβή του έλκηθρου του Αϊ-Βασίλη. Τότε, εκείνος αναγκάζεται να συνεργαστεί μαζί τους για να βρει τους διασκορπισμένους ταράνδους και τα δώρα του.

5) Last Christmas

Η Emilia Clarke υποδύεται την Kate που ζει μακριά από τους δικούς της στο Λονδίνο. Μέσα στην επιπολαιότητά της και χωρίς αποτελεί δείγμα σοβαρότητας, από το πουθενά συναντά τον mr τέλειο. Η ταινία βασίζεται στο Last Christmas των Wham! με την Emma Thomson και το σύζυγό της, Greg Wise να υπογράφουν το σενάριο.

6) Τα καλύτερα Χριστούγεννα ever!

Μία νέα κωμωδία του Netflix που κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου είναι μία φρέσκια επιλογή, όταν θα βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τη μεγάλη μέρα!

Σε αυτή την ιστορία, όταν η μοίρα φέρνει τις οικογένειές τους μαζί για τα Χριστούγεννα, η Σάρλοτ θέλει να αποδείξει ότι η ζωή της παλιάς της φίλης Τζάκι παραείναι καλή για να είναι αληθινή.

7) Ραντεβού στις γιορτές – Holidate

Η Sloane και o Jackson δεν περνούν καθόλου καλά στις γιορτές, αφού οι δικοί τους πάντα ψάχνουν να δουν αν έχουν φέρει κάποιον μαζί τους ως ταίρι. Αποφασίζουν λοιπόν να είναι ο ένας για τον άλλο το "γιορτοραντεβού" του για όλες τις επερχόμενες εκδηλώσεις, ως φίλοι. Η κατάληξη αυτού είναι αναμενόμενη αλλά πολύ τρυφερή.

8) Love at First Sight

Πρόκειται για μια ταινία που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και είναι τόσο γνωστό πως έχει Χριστουγεννιάτικο sotry. Ωστόσο, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν εδώ τη λίστα, καθώς πρόκειται για μια ρομαντική ιστορία που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και συγκεκριμένα πέντε ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Μια παραγωγή ιδανική για εφήβους - και όχι μόνο!

9) Family Switch

Η ταινία ακολουθεί την οικογένεια Walker, η οποία αλλάζει σώμα αφού συναντά έναν περίεργο αστρολόγο αναγνώστη. Τα Χριστούγεννα δεν είναι το κεντρικό θέμα της, αλλά αξίζει μια θέση σε αυτήν τη λίστα, καθώς διαδραματίζεται στις γιορτές και το όλο vibe είναι απόλυτα εορταστικό.

10) Το ημερολόγιο της Νοέλ - The Noel Diary

Αδειάζοντας το πατρικό του τα Χριστούγεννα, ένας συγγραφέας γνωρίζει μία γυναίκα που ψάχνει τη μητέρα της. Θα ανοίξει ένα ημερολόγιο το παρελθόν και τις καρδιές τους; Μάλλον ναι, και αυτό είναι τέλειο για το christmas mood που θέλουμε να δημιουργήσουμε!

11) Ο πρίγκιπας των Χριστουγέννων: Ο βασιλικός γάμος - A Christmas Prince: The Royal Wedding

Έναν χρόνο αφότου βοήθησε τον Ρίτσαρντ να εξασφαλίσει τον θρόνο, η Άμπερ σχεδιάζει τον γάμο τους. Το γούστο της όμως έρχεται σε αντίθεση με το βασιλικό πρωτόκολλο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top