Βασίλης Καρράς: Έφτασε η σορός του στο γραφείο τελετών

Βασίλης Καρράς: Έφτασε η σορός του στο γραφείο τελετών

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε χθες από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η σορός του σπουδαίου λαϊκού καλλιτέχνη έφτασε σήμερα το πρωί στο γραφείο τελετών απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Όπως βλέπουμε στα βίντεο που εξασφάλισε το thestival.gr, στο σημείο έφτασαν μετά από λίγη ώρα υποβασταζόμενες η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη του, Ειρήνη.

Δείτε τα βίντεο στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.