Βασίλης Καρράς: Τα μαγαζιά εστίασης στη Θεσσαλονίκη θα παίζουν μόνο τραγούδια του για τρεις ημέρες

Βασίλης Καρράς: Τα μαγαζιά εστίασης στη Θεσσαλονίκη θα παίζουν μόνο τραγούδια του για τρεις ημέρες

«Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άρχοντα της λαϊκής μουσικής σκηνής, Βασίλη Καρρά», τα καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη θα παίζουν μόνο τραγούδια του αγαπημένου τραγουδιστή για τρεις μέρες.

Η σχετική απόφαση ελήφθη από την Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδει το thestival.gr. Πρόκειται για πρόταση προς όλους τους καταστηματάρχες εστίασης, να έχουν στα ηχεία των μαγαζιών τους τραγούδια του Βασίλη Καρρά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων, σε μία ένδειξη πένθους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Άρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε ΜΟΝΟ Βασίλη Καρρά. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΟΝΤΑ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE