Ιωάννα Λαμπροπούλου-Ραφαέλ Στυλιανός Σταύρου: Χριστούγεννα στο Βουκουρέστι

Ιωάννα Λαμπροπούλου-Ραφαέλ Στυλιανός Σταύρου: Χριστούγεννα στο Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι επέλεξαν για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων η Ιωάννα Λαμπροπούλου και ο σύζυγος της Ραφαέλ Στυλιανός Σταύρου. Το ζευγάρι περνάει παραμυθένιες στιγμές στη στολισμένη πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

Η ηθοποιός μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από το ταξίδι τους και την είδαμε μεταξύ άλλων να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγο της και να μας εύχεται: "Merry Christmas everyone! Υγεία τζαι χαρά τζι αγάπη πολλή".

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifnewescy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE