Πανικός σε κρουαζιερόπλοιο στη Βόρεια Θάλασσα με κύματα 20 μέτρων, φωνές και επιβάτες με σωσίβια -Βίντεο

Πανικός σε κρουαζιερόπλοιο στη Βόρεια Θάλασσα με κύματα 20 μέτρων, φωνές και επιβάτες με σωσίβια -Βίντεο

Κύματα που είχαν ύψος 15 έως και 20 μέτρα χτύπησαν νορβηγικό κρουαζιερόπλοιο με κατεύθυνση τη Βρετανία το οποίο έπλεε για ώρα ακυβέρνητο στη Βόρεια Θάλασσα.

Βίντεο από τους έντρομους επιβάτες τους δείχνουν να φορούν σωσίβια και να περιμένουν οδηγίες από το προσωπικό.
 
 
Περίπου 400 άνθρωποι ήταν στο πλοίο MS Maud, αναφέρει η Daily Mail.

Τα τεράστια κύματα που έφερε η καταιγίδα Πία προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο πλοίο.

Οι επιβάτες προσπάθησαν να κρατηθούν από τις καρέκλες και τα τραπέζια όσο τα κύματα χτυπούσαν το πλοίο. Κάπως φώναξε «ξαπλώστε στο πάτωμα», ενώ άλλοι επιβάτες περίμεναν φορώντας σωσίβια και περιμένοντας τα χειρότερα.

Ακόμη και ο καπετάνιος χρειάστηκε να φύγει από τη γέφυρα όταν έσπασαν τρία παράθυρα από τα κύματα.
 
ms_maud_1
ms_maud_2
ms_maud_3
ms_maud_4
ms_maud_5
ms_maud_6
Το Maud είχε αναχωρήσει στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά έπεσε σε καταιγίδα και έχασε κάθε πηγή ενέργειας και τις επικοινωνίες στις 21 Δεκεμβρίου. Το πλοίο θα επέστρεφε στη Βρετανία στις 23 Δεκεμβρίου, αλλά τα προβλήματα καθυστέρησαν σημαντικά την επιστροφή του.

Παρά την αναστάτωση, μόνο ένας επιβάτης τραυματίστηκε.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE