Μένουν 550 μέτρα για ολοκλήρωση δρόμου προς Πύλα, λέει ο «δήμαρχος» Περγάμου

Μένουν 550 μέτρα για ολοκλήρωση δρόμου προς Πύλα, λέει ο «δήμαρχος» Περγάμου

Ο «δήμαρχος» του κατεχόμενου Περγάμου, Μπουλέντ Μπεμπέκ, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τις εργασίες από τουρκοκυπριακής για τον δρόμο που θα συνδέσει το δικοινοτικό χωριό της Πύλας με το κατεχόμενο Άρσος, σημειώνοντας, σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», ότι απομένουν 550 μέτρα για την ολοκλήρωσή του.

Έκανε δε λόγο για διαπραγματεύσεις που γίνονται με την ε/κ πλευρά για το θέμα. 

Επίσης, ο Μπεμπέκ είπε πως η έλλειψη σύγχρονου οδικού δικτύου και καλλιεργήσιμης αγροτικής γης είναι τα δυο μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «δήμος» Περγάμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.