Μένουν 550 μέτρα για ολοκλήρωση δρόμου προς Πύλα, λέει ο «δήμαρχος» Περγάμου

Μένουν 550 μέτρα για ολοκλήρωση δρόμου προς Πύλα, λέει ο «δήμαρχος» Περγάμου

Ο «δήμαρχος» του κατεχόμενου Περγάμου, Μπουλέντ Μπεμπέκ, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τις εργασίες από τουρκοκυπριακής για τον δρόμο που θα συνδέσει το δικοινοτικό χωριό της Πύλας με το κατεχόμενο Άρσος, σημειώνοντας, σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», ότι απομένουν 550 μέτρα για την ολοκλήρωσή του.

Έκανε δε λόγο για διαπραγματεύσεις που γίνονται με την ε/κ πλευρά για το θέμα. 

Επίσης, ο Μπεμπέκ είπε πως η έλλειψη σύγχρονου οδικού δικτύου και καλλιεργήσιμης αγροτικής γης είναι τα δυο μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «δήμος» Περγάμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE