ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε νεκροί σε φωτιά σε τουριστικό κατάλυμα στη Ρουμανία

Πέντε νεκροί σε φωτιά σε τουριστικό κατάλυμα στη Ρουμανία

Πυρκαγιά κατέστρεψε ένα κτίριο όπου στεγαζόταν ένα κατάλυμα Bed&Breakfast στα βόρεια της πρωτεύουσας της Ρουμανίας, Βουκουρέστι, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο πέντε άτομα, μεταξύ αυτών και ένα παιδί. Από τη φωτιά τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα, σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Άλλοι τρεις άνθρωποι αγνοούνται μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς που ξέσπασε την Τρίτη στην πόλη Τοχάνι, περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Βουκουρεστίου. Από τη φωτιά επηρεάστηκαν περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα του υποστατικού.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο ιδοκτήτης δεν έλαβε επαρκή μέτρα πυρασφάλειας έπειτα από έλεγχο το 2019, κατά τον οποίο τα μέτρα χαρακτηρίστηκαν ως ελλιπή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top