Πορεία Κούρδων στη Λεμεσό για βομβαρδισμούς στο Ροζαβά

Πορεία Κούρδων στη Λεμεσό για βομβαρδισμούς στο Ροζαβά

Οι Κούρδοι που ζουν στην Κύπρο οργανώνουν πορεία στη Λεμεσό για να καταγγείλουν τους τουρκικούς βομβαρδισμούς και την επίθεση εναντίον πολιτικών στόχων στο Ροζαβά.

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Κέντρου Κουρδιστάν «Θεόφιλος» αναφέρει ότι η πορεία ξεκίνησε σήμερα στις  5.30 μ.μ. από το Πολιτιστικό Κέντρο,  πέρασε από τον Πεντάδρομο και θα τερματίσει στον μώλο της Λεμεσού.

'Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, χθες μέρα των Χριστουγέννων η τουρκική αεροπορία βομβάρδισε 18 μη στρατιωτικούς στόχους στο Ροζαβά, την αυτόνομη περιοχή στη βόρεια και ανατολική Συρία.

Από τις επιθέσεις σκοτώθηκαν οκτώ και τραυματίστηκαν 11 άνθρωποι, σημειώνεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE