Πορεία Κούρδων στη Λεμεσό για βομβαρδισμούς στο Ροζαβά

Πορεία Κούρδων στη Λεμεσό για βομβαρδισμούς στο Ροζαβά

Οι Κούρδοι που ζουν στην Κύπρο οργανώνουν πορεία στη Λεμεσό για να καταγγείλουν τους τουρκικούς βομβαρδισμούς και την επίθεση εναντίον πολιτικών στόχων στο Ροζαβά.

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Κέντρου Κουρδιστάν «Θεόφιλος» αναφέρει ότι η πορεία ξεκίνησε σήμερα στις  5.30 μ.μ. από το Πολιτιστικό Κέντρο,  πέρασε από τον Πεντάδρομο και θα τερματίσει στον μώλο της Λεμεσού.

'Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, χθες μέρα των Χριστουγέννων η τουρκική αεροπορία βομβάρδισε 18 μη στρατιωτικούς στόχους στο Ροζαβά, την αυτόνομη περιοχή στη βόρεια και ανατολική Συρία.

Από τις επιθέσεις σκοτώθηκαν οκτώ και τραυματίστηκαν 11 άνθρωποι, σημειώνεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Οι προβλέψεις ΔΝΤ επιβεβαιώνουν την ανθεκτικότητα της κυπριακής οικονομίας

ΥΠΟΙΚ: Οι προβλέψεις ΔΝΤ επιβεβαιώνουν την ανθεκτικότητα της κυπριακής οικονομίας

Τις προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) χαιρέτισε την Τετάρτη ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, γιατί, όπως είπε, επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις της Κυβέρνησης και τη συνεχιζόμενη καλή αναπτυξιακή πορεία και ανθεκτικότητα της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE