Βίντεο: Απρόοπτο στη βραδιά των φαναριών στον Βόλο - Κάποια έπεσαν σε σκάφος το οποίο πήρε φωτιά

Βίντεο: Απρόοπτο στη βραδιά των φαναριών στον Βόλο - Κάποια έπεσαν σε σκάφος το οποίο πήρε φωτιά

Ο νυχτερινός ουρανός φωτίστηκε από αναμμένα φαναράκια στον Βόλο και χάρισε εντυπωσιακές εικόνες στον κόσμο που κατέκλυσε την παραλία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Η εκδήλωση ήταν η πολυαναμενόμενη, όπως και κάθε χρόνο, βραδιά των φαναριών που πλημμύρισαν με το φως τους τον σκοτεινό ουρανό μεταφέροντας το μήνυμα «ένα φως - μια ευχή», με στόχο την ενίσχυση ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, κάποια από τα φαναράκια έπεσαν σε σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στην παραλία του Βόλου το απόγευμα της Τρίτης (26/12) με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Δείτε βίντεο:

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, αλλά και των ιδιοκτητών που με τη βοήθεια πυροσβεστήρων έσβησαν τη φωτιά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE