Φορτωμένος με κιλά κρέατος βρέθηκε 41χρονος - Τους τσάκωσαν πριν την παράνομη αγορά

Φορτωμένος με κιλά κρέατος βρέθηκε 41χρονος - Τους τσάκωσαν πριν την παράνομη αγορά

Μέλη της Αστυνομίας (Ουλαμού Πρόληψης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ), ενώ βρίσκονταν χθες το απόγευμα σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, εντόπισαν να κινείται ύποπτα αυτοκίνητο, το οποίο είχε τα φώτα πορείας του κλειστά.

Το εν λόγω αυτοκίνητο ανακόπηκε για έλεγχο και διαπιστώθηκε, ότι οδηγείτο από άντρα ηλικίας 41 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκε ποσότητα συσκευασμένου κρέατος (βοδινό), βάρους 500 περίπου κιλών.

Κατά τον ίδιο χρόνο, δεύτερο περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε και ανέκοψε στην περιοχή ακόμη ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγείτο επίσης με κλειστά φώτα, με υπεύθυνο οδηγό άντρα ηλικίας 31 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή του 31χρονου εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο προοριζόταν σύμφωνα με τον ίδιο, για την αγορά κρέατος από τον 41χρονο.

Εναντίον και των δύο πιο πάνω προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.          

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE