«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Σταύρου - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Σταύρου - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 50χρονου Σταύρου Σταύρου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης (27/12) στο όχημά του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατός του προήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία «σήμερα γύρω στις 06.30 το πρωί, διερχόμενοι οδηγοί εντόπισαν νεκρό στη θέση του οδηγού σαλούν αυτοκινήτου, που βρισκόταν μετά τη διασταύρωση Πύργων/ Κόρνου προς Κόρνο, άνδρας ηλικίας 50 ετών. Πρόκειται για τον Σταύρο Σταύρου από τα Λύμπια».

Προστίθεται ότι «από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι ενώ ο 50χρονος κατευθυνόταν προς Κόρνο, παρέκλινε της πορείας του προς τα δεξιά και συγκρούστηκε σε περίφραξη, με αποτέλεσμα να προκληθούν ελαφρές ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Από τις εξετάσεις στην σκηνή αλλά και την επιθεώρηση της σορού, φαίνεται ότι πιθανόν ο θάνατος του να μην είναι συνεπεία δυστυχήματος αλλά παθολογικών προβλημάτων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE