Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ - Τον μαχαίρωσε 44χρονος

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός σε μπαρ - Τον μαχαίρωσε 44χρονος

Με μια τραγική είδηση ξημέρωσε η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη καθώς όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ένας 32χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε μπαρ της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φονικό έγινε λίγο μετά τις 5:30 σε μπαρ στο οποίο ο αστυνομικός φέρεται να ήταν θαμώνας.

Κατά την ίδια πηγή ο 44χρονος Νορβηγός έκανε φασαρία στο μπαρ και ο αστυνομικός φέρεται να του έκανε παρατήρηση.

Τότε ο Νορβηγός φέρεται να του επιτέθηκε με μαχαίρι και να τον τραυμάτισε θανάσιμα.

O 44χρονος Νορβηγός έχει συλληφθεί ενώ οι έρευνες για την τραγωδία στο μπαρ της Θεσσαλονίκης είναι σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE