Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον 36χρονο μοτοσικλετιστή που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον 36χρονο μοτοσικλετιστή που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 36χρονου μοτοσικλετιστή που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τη νεκροτομή, ο θάνατός του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Υπενθυμίζεται ότι, ανήμερα των Χριστουγέννων ενώ ο 36χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε την έλεγχο της και αφού προσέκρουσε σε κτιστή διαχωριστική νησίδα, εισήλθε εντός του κυκλικού κόμβου όπου ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής, ο οποίος να σημειωθεί, έφερε προστατευτικό κράνος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE