Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον 36χρονο μοτοσικλετιστή που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον 36χρονο μοτοσικλετιστή που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 36χρονου μοτοσικλετιστή που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τη νεκροτομή, ο θάνατός του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Υπενθυμίζεται ότι, ανήμερα των Χριστουγέννων ενώ ο 36χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε την έλεγχο της και αφού προσέκρουσε σε κτιστή διαχωριστική νησίδα, εισήλθε εντός του κυκλικού κόμβου όπου ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής, ο οποίος να σημειωθεί, έφερε προστατευτικό κράνος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE