«Χτένισαν» τη Λευκωσία οι Αρχές για παράτυπους μετανάστες – Χειροπέδες σε 13 πρόσωπα

«Χτένισαν» τη Λευκωσία οι Αρχές για παράτυπους μετανάστες – Χειροπέδες σε 13 πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 6.30π.μ – 8π.μ., μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης των Μεταναστευτικών Ροών χτένισαν περιοχή της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 13 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία, ενώ ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες για τον άμεσο επαναπατρισμό τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE