ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεβεγιόν στα κέντρα αναψυχής: Μαζικές ακυρώσεις την τελευταία στιγμή - Ποιος ο λόγος - Που κυμαίνονται οι τιμές

Ρεβεγιόν στα κέντρα αναψυχής: Μαζικές ακυρώσεις την τελευταία στιγμή - Ποιος ο λόγος - Που κυμαίνονται οι τιμές

Σε «απόγνωση» βρίσκονται τα κέντρα αναψυχής αφού δεν είναι λίγοι αυτοί αν και έκλεισαν θέσεις για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, φαίνεται να τις ακύρωσαν την τελευταία στιγμή.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), Φάνος Λεβέντης, ερωτηθείς για τους λόγους των ακυρώσεων της τελευταίας στιγμής, απάντησε ότι φαίνεται να μην αποδίδονται στις τιμές αλλά στο… ωράριο λειτουργία των κέντρων αναψυχής.

«Κάποιες από τις ακυρώσεις την Παραμονή των Χριστουγέννων αποδίδονται στις λοιμώξεις ωστόσο οι περισσότερες οφείλονται στο ωράριο λειτουργίας των κέντρων. Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς», σημείωσε.

Για να μην υπάρξουν ακυρώσεις και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο κ. Λεβέντης ανέφερε οι επιχειρηματίες των κέντρων αναψυχής ζητούν να δοθεί παράταση στη λειτουργία των κέντρων αναψυχής, τα οποία θα λειτουργούν ως τις 2, με εξαίρεση τα μουσικοχορευτικά που έχουν παράταση κατά μιάμιση ώρα.

«Ακόμα και τα μουσικοχορευτικά που έχουν παράταση μιάμιση ώρα είναι λίγο, σκεφτείτε τα υπόλοιπα κέντρα που δεν δόθηκε παράταση και θα κλείσουν η ώρα 2. Είναι στενό το περιθώριο. Ζητήσαμε από τον αρμόδιο Υπουργό επέκταση του ωραρίου αλλά μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίθηκε», επεσήμανε.

«Θεωρούν ότι», συνέχισε ο κ. Λεβέντης, «αν τα κέντρα αναψυχής μπορούν να λειτουργούν ως τις 4, τότε όλα θα μείνουν ανοικτά ως τις 4 και ότι όλος ο κόσμος θα φύγει η ώρα 4, κάτι που δεν ισχύει. Εμείς θέλουμε ο κόσμος να μην νιώθει την πίεση της ώρας, να είναι πιο χαλαρός».

Αναφορικά με τις τιμές για ρεβεγιόν στα κέντρα αναψυχής, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι αρχίζουν από 20-25 ευρώ για φαγητό ενώ για ταβέρνες με ζωντανή μουσική, αρχίζουν από 40 ευρώ και πάνω.

«Υπάρχει ένα εύρος τιμών και είναι πολύ λογικές. Αρχίζουν από 20-25 ευρώ και ανεβαίνουν αν υπάρχει μουσική, ποτό κτλ. Τα μουσικοχορευτικά ανάλογα αν έχουν μουσικό σχήμα, εορταστικά μενού κτλ. είναι πιο ψηλές. Γενικά όμως οι τιμές είναι πολύ ελκυστικές και χαμηλές», είπε καταληκτικά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top