Αρχή κατά της Διαφθοράς: Σήμερα η δημοσίευση του πορίσματος για τις καταγγελίες σε βάρος του Σάββα Αγγελίδη

Αρχή κατά της Διαφθοράς: Σήμερα η δημοσίευση του πορίσματος για τις καταγγελίες σε βάρος του Σάββα Αγγελίδη

Η Ανεξάρτητη Αρχή Κατά της Διαφθοράς δημοσιοποιεί, σήμερα στις 9:00 το πρωί, τη θέση της στο πόρισμα των Bρετανών εμπειρογνωμόνων για τις καταγγελίες σε βάρος του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Σάββα Αγγελίδη.

Η ανακοίνωση θα τοποθετείται επί των θέσεων των δύο ερευνητών από το Λονδίνο και του κύπριου δικηγόρου - συνεργάτη τους, σε σχέση με θέματα ασυμβίβαστου ή και διαφθοράς του Σάββα Αγγελίδη, όταν αποφάσισε την αναστολή ποινικής δίωξης εναντίον τριών προσώπων, όπως μεταδίδει το ΡΙΚ.

Τα τρία άτομα ήταν πελάτες του κυρίου Αγγελίδη, όταν αυτός ήταν δικηγόρος, προτού διοριστεί στη θέση του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Οι καταγγελίες προωθήθηκαν στην Αρχή από τον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

ΠΗΓΗ: riknews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE